Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & Οργάνωση Δικηγορικού Γραφείου

Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και καλύψτε εύκολα και απλά τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η υποχρεωτική τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & Οργάνωση Δικηγορικού Γραφείου

Περάστε στην εποχή της Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με την εφαρμογή Prosvasis GO

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Εκδώστε ηλεκτρονικά αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγια εύκολα και απλά από όπου και αν βρίσκεστε.

myDATA ΤΗΣ ΑΑΔΕ

Αποστείλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αξιοποιώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και λειτουργώντας στις cloud υποδομές του Microsoft Azure, η εφαρμογή Prosvasis GO εγγυάται ακρίβεια δεδομένων και μέγιστη ασφάλεια σε κάθε σας συναλλαγή.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Συνδεθείτε αυτόματα με το λογιστή σας και διαβιβάστε ηλεκτρονικά δεδομένα για τα απλογραφικά και διπλογραφικά σας βιβλία, χωρίς καμία πολυπλοκότητα.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΟΡΩΝ

Υπολογίστε αυτόματα τις παρακρατήσεις και την αναφορά των φόρων που απαιτούνται στην έκδοση κάθε παραστατικού, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Προγραμματίστε ραντεβού και επισκέψεις σε πελάτες. Ορίστε προτεραιότητες, καταχωρήστε σημειώσεις και εργασίες σε κάθε συνάντηση, επισυνάπτοντας συνοδευτικά έγγραφα και αρχεία, όπου και αν βρίσκεστε.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τρέξτε όλες τις καθημερινές σας εργασίες μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας και ανταποκριθείτε στις ανάγκες της απομακρυσμένης εργασίας με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία.

Run

Για ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Εμπορική Διαχείριση

Συνδέσεις

CRM

Extras