Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί

Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και καλύψτε εύκολα και απλά τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η υποχρεωτική τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί

Γιατί χρειάζομαι το Emblem ;

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Εκδώστε ηλεκτρονικά αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγια εύκολα και απλά από όπου και αν βρίσκεστε.

myDATA ΤΗΣ ΑΑΔΕ

Αποστείλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αξιοποιώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και λειτουργώντας στις cloud υποδομές του Microsoft Azure, η εφαρμογή Prosvasis GO εγγυάται ακρίβεια δεδομένων και μέγιστη ασφάλεια σε κάθε σας συναλλαγή.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Το GO Run σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγια μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και να τα αποστείλετε στους πελάτες σας από όπου και αν βρίσκεστε είτε από το γραφείο σας είτε από οπουδήποτε αλλού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ

Καταγράψτε τα έσοδά σας και τις δαπάνες σας και αποκτήστε πλήρη εικόνα των κινήσεών σας. Παρακολουθήστε τα έργα σας και διαχειριστείτε τα project ανακαινίσεων στις οικοδομές σας, έχοντας πλήρη εικόνα για τα κόστη σας.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Συνδεθείτε αυτόματα με το λογιστή σας και διαβιβάστε ηλεκτρονικά δεδομένα για τα απλογραφικά και διπλογραφικά σας βιβλία, χωρίς καμία πολυπλοκότητα.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΟΡΩΝ

Υπολογίστε αυτόματα τις παρακρατήσεις και την αναφορά των φόρων που απαιτούνται στην έκδοση κάθε παραστατικού, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Αξιοποιήστε πλήρως το χρόνο σας με το GO Run. Το Prosvasis GO, είναι μια web εφαρμογή διαθέσιμη 24/7 από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή και αν διαθέτετε. Διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση δική σας, κι έτσι εξοικονομείται επιπλέον χρόνο.

Run

Για ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Εμπορική Διαχείριση

Συνδέσεις

CRM

Extras