Ηλεκτρονική Τιμολόγηση γιαμεταφορικές εταιρείες

Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και καλύψτε εύκολα και απλά τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η υποχρεωτική τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση γιαμεταφορικές εταιρείες

Περάστε στην εποχή της Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με την εφαρμογή Prosvasis GO

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Εκδώστε ηλεκτρονικά αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγια εύκολα και απλά από όπου και αν βρίσκεστε.

myDATA ΤΗΣ ΑΑΔΕ

Αποστείλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αξιοποιώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και λειτουργώντας στις cloud υποδομές του Microsoft Azure, η εφαρμογή Prosvasis GO εγγυάται ακρίβεια δεδομένων και μέγιστη ασφάλεια σε κάθε σας συναλλαγή.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΦΟΡΩΤΙΚΩΝ

Εκδώστε παραστατικά (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και τιμολόγια) με δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων του πελάτη του παραλήπτη και του εντολέα μέσα από την εξειδικευμένη φόρμα εκτύπωσης με προαπαιτούμενα στοιχεία εκτύπωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Αποστείλετε ενημερωτικό SMS στους παραλήπτες για την ημερομηνία και ώρα παράδοσης (προϋπόθεση να έχετε το module Web SMS)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΝ

Παρακολουθήστε όλες τις εκκρεμείς παραδόσεις και παραλαβές, μέσα από τo CRM ανά πάσα στιγμή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Προσθέστε συνοδευτικά σχόλια που αφορούν την παράδοση των δεμάτων σας, αυξάνοντας έτσι το βαθμό ικανοποίησης των πελατών σας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΟ GO MAPS

Eντοπίστε εύκολα και απλά διευθύνσεις στο χάρτη, μέσω της εφαρμογής Google maps. Δείτε οδηγίες για τη διαδρομή ή ορίστε τη σειρά παράδοσης με Drag & Drop στις διευθύνσεις, θέτοντας ως σημείο έναρξης τη διεύθυνση εκκίνησης.

Run

Για ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Εμπορική Διαχείριση

Συνδέσεις

CRM

Extras