Εξαργύρωσε τώρα το Voucher επιδότησης POS «Ελλάδα 2.0»!

Το voucher του Προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» είναι αξίας €150 και μπορείς να το εξαργυρώσεις για να καλύψεις ποσοστό του κόστους αγοράς της συσκευής POS, καθώς και του κόστους υποστήριξης, αλλά όχι τον ΦΠΑ. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σου δικαιούσαι έως δύο vouchers.

Τα Android POS είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να εκσυγχρονίσεις την επιχείρησή σου, έχουν εύκολο και απλό στη χρήση λογισμικό και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου και θα βελτιώσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρεις στους πελάτες σου.

Το Cardlink one παρέχει την υπηρεσία αποδοχής συναλλαγών σε συνεργασία με τη Worldline Merchant Acquiring Greece Α.Ε. (Worldline Greece) που είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Επωφελήσου από την αγορά με voucher και απόκτησε:

1-500x500px-100x100
2-500x500px-100x100

  Απλώς ακολουθείς τη διαδικασία online αγοράς POS και στο τελευταίο βήμα πριν την πληρωμή συμπληρώνεις τον αριθμό του voucher στο ειδικό πεδίο.

  Για να ενταχθεί η επιχείρησή σου στο πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» θα πρέπει να είναι υφιστάμενη ιδιωτική επιχείρηση που ασκεί οικονομική δραστηριότητα και να συντρέχουν αθροιστικά και μεταξύ άλλων οι εξής προϋποθέσεις:

  • Έχει την έδρα της ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.
  • Είναι ενεργή κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα.
  • Έχει ιδρυθεί/ συσταθεί πριν την 01.01.2022.
  • Συνιστά νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική, Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία.

  Αν είσαι δικαιούχος κάποιου προγράμματος η επιχείρησή σου εντάσσεται σε κάποια από τις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία):

  Κατηγορία Ετήσιες Μονάδες Εργασίας 
  1 0,01ΕΜΕ < μ ≤ 10 ΕΜΕ 
  2 10ΕΜΕ < μ ≤ 25 ΕΜΕ 
  3 25ΕΜΕ < μ ≤ 40 ΕΜΕ 
  4 40ΕΜΕ < μ ≤ 250 ΕΜΕ 

  Επισκέψου το beneficiary.digitalsme.gov.gr και με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας κάνε αίτηση για το voucher. Μέχρι να ενημερωθείς για το αν είσαι δικαιούχος), μπορείς να μάθεις για τις επιλογές εξαργύρωσης στην Cardlink, ώστε να έχεις βρει τον ιδανικό συνδυασμό που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σου και να είσαι έτοιμος πρώτος να επωφεληθείς από την επιδότηση.

  Μπορείς να εξαργυρώσες το voucher σου σε προϊόντα της Cardlink εύκολα και γρήγορα μέσω του eshop μας. Ακολούθησε τα βήματα και συμπλήρωσε τον αριθμό του voucher στο τελευταία βήμα της πληρωμής.

  Για το πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» μπορείς να εξαργυρώσεις το voucher σου έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

  Ναι, αρκεί η επιχείρησή σου να είναι δικαιούχος του προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές». Το ύψος της επιδότησης είναι €150 ανά voucher και μπορείς να πάρεις έως 2 vouchers ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σου.

  Μπορείς να εξαργυρώσεις το voucher σε ένα μόνο προϊόν. Αν εξαργυρώσεις μέρος του voucher, δεν έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το υπόλοιπο που απομένει.

  Για παράδειγμα, αν έχεις voucher του προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» αξίας €150 για την αγορά νέου POS μπορείς να το εξαργυρώσεις σε ένα POS.